אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,544
צפיות

מוקפץ מושלם בבגט

המתכון של
מוקפץ מושלם בבגט

מנה נוסטלגית של מוקפץ בבגט. להגיש לצד רטבים אהובים!

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
  • 1.5 כוסות ברוקולי , מופרד לפרחים קטנים
  • 1 גזר , חתוך לרצועות דקות
  • 1 בצל לבן , חתוך לפרוסות דקות
  • 1 פלפל אדום , חתוך לרצועות דקות
  • קופסה פטריות טריות פרוסות
  • 1 קופסה תירס גמדי - לחתוך לעיגולים קטנים
  • 2 גבעולי סלרי , חתוכים לפרוסות דקות
  • 6 שיני שום כתושות
  • חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית, לאחר 2 דקות להוסיף את השיני שום, הבצל הלבן והפטריות ולטגן 2 דקות . לאחר מכן להוסיף את הסלרי, הגזר, התירס הגמדי - לערבב היטב ולטגן כ-3 דקות . לתבל בחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולערבב. להוסיף את פרחי הברוקולי ורצועות פלפל אדום ולערבב..


  • 2

    להגיש חם בתוך באגט לצד רטבים אהובים. .


1

לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית, לאחר 2 דקות להוסיף את השיני שום, הבצל הלבן והפטריות ולטגן 2 דקות . לאחר מכן להוסיף את הסלרי, הגזר, התירס הגמדי - לערבב היטב ולטגן כ-3 דקות . לתבל בחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולערבב. להוסיף את פרחי הברוקולי ורצועות פלפל אדום ולערבב..


2

להגיש חם בתוך באגט לצד רטבים אהובים. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים