אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

4,006
צפיות

רול עלי סיגר ממולא בכבד ופיטריות

רול עלי סיגר ממולא בכבד ופיטריות

רול עלי סיגר ממולא בכבד ופיטריות בזילוף טלינה ומייפל או סילאן משגעע

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • איזה באסה, איך שבאתי לצלם אותם עם הזילוף של הטחינה והסילאן כבר לא נשאר כלום בצלחת!!! אני שומעת ברקע את הפיצוח של הקראנצ' מכירים את הרעש של הביסלי? אז זה זה! אגרול במילוי כבד ופיטריות בזילוף טחינה וסילאן או מייפל🌯🌯🌯 מתכון/סיון מלול
  • חבילת עלי סיגר מרובעים
  • חצי קילו כבד עוף, 2 פחיות שימורים של פיטריות שמפיניון או סלסלו89ת פיטריות טריות... נטגן 4 בצלים קצוצים רצוי סגולים להשחמה נוסיף את הפיטריות לאחר שסיננו מנוזלים וקצצנו גס לעוד 10 דק'... נצלה את הכבד מטעמי כשרות ונחתוך לקוביות קטנות כשהוא קר. כעת נוסיף גם את הכבד לפיטריות והבצל נתבל במלח, פלפל שחןר גרוס, כמון וכף סילאן התבלינים לפי טעמכם! נבשל עוד 10 דק' על אש נמוכה.🌸סיון מלול🌸
  • נצנן ונמלא את האגרול. שמים באמצע לכיוון המסגרת כף גדושה ל
  • סוגרים את 2 הצדדים כלפיי פנימה על תערובת הכבד ומגלגלים. מניחים על הצד הפתוח בתבנית עם נייר אפייה שלא יפתח. מרססים בספריי שמן ולתנור לאפייה על 180 מעלות על להשחמה. רצוי לאכול חם ישר מהתנור וטרי. לזלף טחינה מוכנה לפי הוראות היצרן ומעט סילאן או מייפל שבכלל משדרג פה את המנה
אופן ההכנה
  • 1

    איזה באסה, איך שבאתי לצלם אותם עם הזילוף של הטחינה והסילאן כבר לא נשאר כלום בצלחת!!! אני שומעת ברקע את הפיצוח של הקראנצ' מכירים את הרעש של הביסלי? אז זה זה! אגרול במילוי כבד ופיטריות בזילוף טחינה וסילאן או מייפל🌯🌯🌯 מתכון/סיון מלול.


  • 2

    חבילת עלי סיגר מרובעים.


  • 3

    חצי קילו כבד עוף, 2 פחיות שימורים של פיטריות שמפיניון או סלסלו89ת פיטריות טריות... נטגן 4 בצלים קצוצים רצוי סגולים להשחמה נוסיף את הפיטריות לאחר שסיננו מנוזלים וקצצנו גס לעוד 10 דק'... נצלה את הכבד מטעמי כשרות ונחתוך לקוביות קטנות כשהוא קר. כעת נוסיף גם את הכבד לפיטריות והבצל נתבל במלח, פלפל שחןר גרוס, כמון וכף סילאן התבלינים לפי טעמכם! נבשל עוד 10 דק' על אש נמוכה.🌸סיון מלול🌸.


  • 4

    נצנן ונמלא את האגרול. שמים באמצע לכיוון המסגרת כף גדושה ל.


  • 5

    סוגרים את 2 הצדדים כלפיי פנימה על תערובת הכבד ומגלגלים. מניחים על הצד הפתוח בתבנית עם נייר אפייה שלא יפתח. מרססים בספריי שמן ולתנור לאפייה על 180 מעלות על להשחמה. רצוי לאכול חם ישר מהתנור וטרי. לזלף טחינה מוכנה לפי הוראות היצרן ומעט סילאן או מייפל שבכלל משדרג פה את המנה .


1

איזה באסה, איך שבאתי לצלם אותם עם הזילוף של הטחינה והסילאן כבר לא נשאר כלום בצלחת!!! אני שומעת ברקע את הפיצוח של הקראנצ' מכירים את הרעש של הביסלי? אז זה זה! אגרול במילוי כבד ופיטריות בזילוף טחינה וסילאן או מייפל🌯🌯🌯 מתכון/סיון מלול.


2

חבילת עלי סיגר מרובעים.


3

חצי קילו כבד עוף, 2 פחיות שימורים של פיטריות שמפיניון או סלסלו89ת פיטריות טריות... נטגן 4 בצלים קצוצים רצוי סגולים להשחמה נוסיף את הפיטריות לאחר שסיננו מנוזלים וקצצנו גס לעוד 10 דק'... נצלה את הכבד מטעמי כשרות ונחתוך לקוביות קטנות כשהוא קר. כעת נוסיף גם את הכבד לפיטריות והבצל נתבל במלח, פלפל שחןר גרוס, כמון וכף סילאן התבלינים לפי טעמכם! נבשל עוד 10 דק' על אש נמוכה.🌸סיון מלול🌸.


4

נצנן ונמלא את האגרול. שמים באמצע לכיוון המסגרת כף גדושה ל.


5

סוגרים את 2 הצדדים כלפיי פנימה על תערובת הכבד ומגלגלים. מניחים על הצד הפתוח בתבנית עם נייר אפייה שלא יפתח. מרססים בספריי שמן ולתנור לאפייה על 180 מעלות על להשחמה. רצוי לאכול חם ישר מהתנור וטרי. לזלף טחינה מוכנה לפי הוראות היצרן ומעט סילאן או מייפל שבכלל משדרג פה את המנה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים