לןגן

מוקפץ מושלם בבגט

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 27/03/2017 | 22:01
מוקפץ מושלם בבגט

תקציר המתכון: מנה נוסטלגית של מוקפץ בבגט. להגיש לצד רטבים אהובים!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית, לאחר 2 דקות להוסיף את השיני שום, הבצל הלבן והפטריות ולטגן 2 דקות . לאחר מכן להוסיף את הסלרי, הגזר, התירס הגמדי - לערבב היטב ולטגן כ-3 דקות . לתבל בחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולערבב. להוסיף את פרחי הברוקולי ורצועות פלפל אדום ולערבב.

  2. להגיש חם בתוך באגט לצד רטבים אהובים.