הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנה משגעת שלא תוכלו להפסיק להכין! ממליצה בחום להכפיל (ולשלש...) כמויות !
לנקות היטב את הכנפיים, לחצות ולתבל במעט פלפל שחור. לטגן במחבת עם כחצי כוס שמן משני הצדדים עד להזהבה קלה. בנתיים להכין בקערה את הרוטב - 3/4 כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית פפריקה חריפה, רבע כפית מלח, 4 כפות חומץ, 3 כפות שמן ורבע כוס מים - חשוב מאוד לערבב היטב את הרוטב ! לאחר שהכנפיים הזהיבו , לשפוך את השמן שנשאר לכלי ולהכניס את הכנפיים למחבת נקייה משמן, להוסיף את הרוטב למחבת ולהקפיץ ביחד כ-2 דקות ולהוציא. .
אופן הכנת הסלט חסה: לשטוף היטב את החסה ולייבש אותה. לחתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ בערך , את הבצל הסגול לחתוך לרצועות דקות - לתבל הכל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, מיץ סחוט מחצי לימון ו-2 כפות שמן זית ולערבב היטב.
לסדר יפה בצלחת , לפזר מעט שומשום לאכול חם ובתאבון ! .
* אני השתמשתי במנה רק בחצי אחד מהכנפיים, אך כמובן שניתן להשתמש בשניהם 😃.