ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2 פרפרי חזה עוף חתוכים לרצועות
-
לטמפורה ביתית
-
-
-
-
-
-
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
-
לרוטב צ'ילי
-
-
-
-
-
-
-
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
-
1
להכנת הטמפורה-נערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים ונכניס פנימה את רצועות חזה העוף, נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה..
-
2
מוציאים את החזה עוף מהמקרר ומטגנים בשמן עמוק, יש להוציא חתיכה אחר חתיכה ולטגן עד להזהבה..
-
3
להכנת הרוטב- מחממים את השמן ומוסיפים את השום,מטגנים כמה שניות ומוסיפים את התבלינים,הרטבים והמים ומערבבים היטב..
-
4
מבשלים כ3 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את החזה עוף בטמפורה שטיגנו..
-
5
מערבבים בעדינות לאיחוד ונבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה..
-
6
לאחר שמוכן מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום ..
-
7
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
להכנת הטמפורה-נערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים ונכניס פנימה את רצועות חזה העוף, נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה..
2
מוציאים את החזה עוף מהמקרר ומטגנים בשמן עמוק, יש להוציא חתיכה אחר חתיכה ולטגן עד להזהבה..
3
להכנת הרוטב- מחממים את השמן ומוסיפים את השום,מטגנים כמה שניות ומוסיפים את התבלינים,הרטבים והמים ומערבבים היטב..
4
מבשלים כ3 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את החזה עוף בטמפורה שטיגנו..
5
מערבבים בעדינות לאיחוד ונבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה..
6
לאחר שמוכן מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום ..
7
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים