אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

42,400
צפיות

חזה עוף בטמפורה וצ'ילי

המתכון של
חזה עוף בטמפורה וצ'ילי

אמאאאאא כמה זה טעים, חזה עוף בטמפורה וצ'ילי יאמי😍😍😍😍

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 פרפרי חזה עוף חתוכים לרצועות
  • לטמפורה ביתית
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סודה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • לרוטב צ'ילי
  • 2 כפות שמן זית או קנולה
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/4 כוס מים חמים
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הטמפורה-נערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים ונכניס פנימה את רצועות חזה העוף, נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה..


  • 2

    מוציאים את החזה עוף מהמקרר ומטגנים בשמן עמוק, יש להוציא חתיכה אחר חתיכה ולטגן עד להזהבה..


  • 3

    להכנת הרוטב- מחממים את השמן ומוסיפים את השום,מטגנים כמה שניות ומוסיפים את התבלינים,הרטבים והמים ומערבבים היטב..


  • 4

    מבשלים כ3 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את החזה עוף בטמפורה שטיגנו..


  • 5

    מערבבים בעדינות לאיחוד ונבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה..


  • 6

    לאחר שמוכן מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום ..


  • 7

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

להכנת הטמפורה-נערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים ונכניס פנימה את רצועות חזה העוף, נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה..


2

מוציאים את החזה עוף מהמקרר ומטגנים בשמן עמוק, יש להוציא חתיכה אחר חתיכה ולטגן עד להזהבה..


3

להכנת הרוטב- מחממים את השמן ומוסיפים את השום,מטגנים כמה שניות ומוסיפים את התבלינים,הרטבים והמים ומערבבים היטב..


4

מבשלים כ3 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את החזה עוף בטמפורה שטיגנו..


5

מערבבים בעדינות לאיחוד ונבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה..


6

לאחר שמוכן מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום ..


7

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים