אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,211
צפיות

פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות

המתכון של
פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות

ארוחה מושלמת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 100 גר' גבינה בולגרית מפוררת
  • מעט מלח ופלפל
  • 2 בצל סגול חצוי ופרוס לאורך דק
  • 1 שן שום כתושה
  • כף אורגנו מיובש
  • סלסלה או קופסת שימורי פטריות חתוכות לפרוסות
  • גביע קוטג' 5%
  • 1 חב' פסטה פנה מבושלת 3/4 בישול ומסוננת
  • 200 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • כף שטוחה אבקת מרק פטריות
  • רכיבים לרוטב
  • קופסה שמנת לבישול 15%
  • 3 ביצים
  • מעט מוסקט טחון
  • מעט פלפל לבן
  • מעט מלח
  • כף גדושה קמח תופח
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל במעט שמן עד הזהבה. להוסיף שום, ופטריות. לפזר מלח, פלפל ואורגנו. לטגן 3 דק ולצנן..


  • 2

    לטרוף את כל חומרי הרוטב. להוסיף קוטג', בולגרית, את הפטריות והבצל וחצי מכמות הצהובה המגוררת ולערבב..


  • 3

    לפזר את הפסטה על תבנית 26 משומנת. לצקת את תערובת הפטריות ושמנת מעל הפסטה, לפזר את המחצית הנותרת של הצהובה ומעל כפית אורגנו מיובש..


  • 4

    לאפות בחום 180 כחצי שעה עד שמשחים..


1

לטגן את הבצל במעט שמן עד הזהבה. להוסיף שום, ופטריות. לפזר מלח, פלפל ואורגנו. לטגן 3 דק ולצנן..


2

לטרוף את כל חומרי הרוטב. להוסיף קוטג', בולגרית, את הפטריות והבצל וחצי מכמות הצהובה המגוררת ולערבב..


3

לפזר את הפסטה על תבנית 26 משומנת. לצקת את תערובת הפטריות ושמנת מעל הפסטה, לפזר את המחצית הנותרת של הצהובה ומעל כפית אורגנו מיובש..


4

לאפות בחום 180 כחצי שעה עד שמשחים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים