לןגן

פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/08/2016 | 13:20
פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל במעט שמן עד הזהבה. להוסיף שום, ופטריות. לפזר מלח, פלפל ואורגנו. לטגן 3 דק ולצנן.

  2. לטרוף את כל חומרי הרוטב. להוסיף קוטג', בולגרית, את הפטריות והבצל וחצי מכמות הצהובה המגוררת ולערבב.

  3. לפזר את הפסטה על תבנית 26 משומנת. לצקת את תערובת הפטריות ושמנת מעל הפסטה, לפזר את המחצית הנותרת של הצהובה ומעל כפית אורגנו מיובש.

  4. לאפות בחום 180 כחצי שעה עד שמשחים.