אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,239
צפיות

בסטיל

המתכון של
בסטיל

קציצת תפןח אדמה שבתוכה בשר טחון מגוון

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים למילוי
  • חצי קילו בשר טחון עוף
  • מרכיב למילוי
  • 4 גזרים בנוניים גזר מבושל קצוץ
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את התפוחי האדמה.רצוי אדומים. מרתיחים קוביות קטנות של גזר. מכינים קערה עם בצים טרופות. מכינים קערה עם קמח..


  • 2

    מועכים היטב את התפוחי אדמה ומקררים. לוקחים מעט ומניחים בשקע שבכף היד שמים מעט מהמחלוי בשר וסוגרים היטב ובזהירות. טובלים בקמח ולאחר מכן בביצה ומטגנים..


  • 3

    יש להרטיב את הידים לפני הכנת הקציצה הבאה ..


1

מרתיחים את התפוחי האדמה.רצוי אדומים. מרתיחים קוביות קטנות של גזר. מכינים קערה עם בצים טרופות. מכינים קערה עם קמח..


2

מועכים היטב את התפוחי אדמה ומקררים. לוקחים מעט ומניחים בשקע שבכף היד שמים מעט מהמחלוי בשר וסוגרים היטב ובזהירות. טובלים בקמח ולאחר מכן בביצה ומטגנים..


3

יש להרטיב את הידים לפני הכנת הקציצה הבאה ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים