לןגן

בסטיל

מאת: נאוה דבש, פורסם: 14/08/2016 | 03:39
בסטיל

תקציר המתכון: קציצת תפןח אדמה שבתוכה בשר טחון מגוון

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים למילוי

מרכיב למילוי

אופן הכנה

  1. מרתיחים את התפוחי האדמה.רצוי אדומים. מרתיחים קוביות קטנות של גזר. מכינים קערה עם בצים טרופות. מכינים קערה עם קמח.

  2. מועכים היטב את התפוחי אדמה ומקררים. לוקחים מעט ומניחים בשקע שבכף היד שמים מעט מהמחלוי בשר וסוגרים היטב ובזהירות. טובלים בקמח ולאחר מכן בביצה ומטגנים.

  3. יש להרטיב את הידים לפני הכנת הקציצה הבאה .