אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,968
צפיות

פשטידת פטריות וגבינות

המתכון של
פשטידת פטריות וגבינות

המתכון בהשראתה של מורתי הווירטואלית "פירגה"

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 150 גר' גבינת פטה עיזים קשה מגוררת
  • 2 קופסאות פטריות שמפניון טריות
  • 1 שמנת של פעם 15%
  • 200 גר' גבינת פיקורינו או קשקבל מגוררת
  • 100 גר' (חצי מיכל) גבינת קוט'ג
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות קמח תופח
  • קמצוץ מלח ופלפל שחור - על פי הצורך
  • שקית קטנה אבקת רוטב פטריות
אופן ההכנה
  • 1

    מזהיבים את הבצל כ- 20 דקות. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים להזהיב... עד שהפטריות התרככו..


  • 2

    מוסיפים תוך כדי ערבוב את אבקת רוטב הפטריות. סוגרים את האש..


  • 3

    מחכים מספר רגעים ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר המצרכים..


  • 4

    יוצקים את הבלילה לתבנית 26 משומנת..


  • 5

    אופים כשעה בחום 180 ..


1

מזהיבים את הבצל כ- 20 דקות. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים להזהיב... עד שהפטריות התרככו..


2

מוסיפים תוך כדי ערבוב את אבקת רוטב הפטריות. סוגרים את האש..


3

מחכים מספר רגעים ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר המצרכים..


4

יוצקים את הבלילה לתבנית 26 משומנת..


5

אופים כשעה בחום 180 ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים