לןגן

פשטידת פטריות וגבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 12/06/2016 | 18:21
פשטידת פטריות וגבינות

תקציר המתכון: המתכון בהשראתה של מורתי הווירטואלית "פירגה"

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצל כ- 20 דקות. מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים להזהיב... עד שהפטריות התרככו.

  2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את אבקת רוטב הפטריות. סוגרים את האש.

  3. מחכים מספר רגעים ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר המצרכים.

  4. יוצקים את הבלילה לתבנית 26 משומנת.

  5. אופים כשעה בחום 180 .