אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,147
צפיות

גראטן בטטה

המתכון של
גראטן בטטה

מתכון מנצח לארוחה חלבית.. לאירוח ובמיוחד לחג שבועות.. מתחסל בשניות.. יאמיייייי

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 25 חמאה רכה
  • 3 בטטה מאורכת ופרוסות לעיגולים
  • 1/2 משולש משולש פקורינו
  • 250 מ״ל שמנת לבישול 15%
  • 3 גבעולים תימין
  • 2 שיני שום
  • מעט אגוז מוסקט
  • מעט מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל200 מעלות.


  • 2

    משמנים תבנית בחמאה רכה.


  • 3

    מסדרים את הבטטות בתבנית כמו רעפים..


  • 4

    מפזרים מעל גבינת פקורינו באופן שווה.


  • 5

    מערבבים בקערה שמנת לבישול, תימין, שום, אגוז מוסקט,מלח ופלפל.


  • 6

    יוצקים את התערובת באופן שווה על הבטטות..


  • 7

    מכסים ברדיד אלומיניום.


  • 8

    אופים בתנור 30 דקות.


  • 9

    מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 25 דקות עד שהבטטות זהובות בתאבוןןןןן❤️❤️❤️❤️.


1

מחממים תנור ל200 מעלות.


2

משמנים תבנית בחמאה רכה.


3

מסדרים את הבטטות בתבנית כמו רעפים..


4

מפזרים מעל גבינת פקורינו באופן שווה.


5

מערבבים בקערה שמנת לבישול, תימין, שום, אגוז מוסקט,מלח ופלפל.


6

יוצקים את התערובת באופן שווה על הבטטות..


7

מכסים ברדיד אלומיניום.


8

אופים בתנור 30 דקות.


9

מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 25 דקות עד שהבטטות זהובות בתאבוןןןןן❤️❤️❤️❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים