לןגן

גראטן בטטה

מאת: Shelly Turgeman, פורסם: 31/05/2016 | 17:10
גראטן בטטה

תקציר המתכון: מתכון מנצח לארוחה חלבית.. לאירוח ובמיוחד לחג שבועות.. מתחסל בשניות.. יאמיייייי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות

  2. משמנים תבנית בחמאה רכה

  3. מסדרים את הבטטות בתבנית כמו רעפים.

  4. מפזרים מעל גבינת פקורינו באופן שווה

  5. מערבבים בקערה שמנת לבישול, תימין, שום, אגוז מוסקט,מלח ופלפל

  6. יוצקים את התערובת באופן שווה על הבטטות.

  7. מכסים ברדיד אלומיניום

  8. אופים בתנור 30 דקות

  9. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 25 דקות עד שהבטטות זהובות בתאבוןןןןן❤️❤️❤️❤️