אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,774
צפיות

פשטידת אטריות וכבד

המתכון של
פשטידת אטריות וכבד

את המתכון לפשטידה זאת קיבלתי מחברתי היקרה דליה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילה איטריות רחבות (400 גר')
  • 5 בצלים בגודל בינוני - פרוסים
  • 1/2 קילוגרם כבד עוף
  • 3 ביצים בגודל L
  • 2 קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את האיטריות עם מלח ושמן עפ"י הוראות היצרן.


  • 2

    להזהיב את הבצלים ולהוסיף את הכבדים ולטגן אותם.


  • 3

    לחתוך את הכבדים המטוגנים לחתיכות קטנות.


  • 4

    לערבב את האטריות עם הבצל המטוגן, חתיכות הכבד הביצים והתבלינים.


  • 5

    לצקת את התערבות לתבנית משומנת בגודל 20X30 או 2 תבניות אינגליש קייק ולהתיז שמן על הפשטידה. לאפות בערך כשעה בחום 175 מעלות.


1

לבשל את האיטריות עם מלח ושמן עפ"י הוראות היצרן.


2

להזהיב את הבצלים ולהוסיף את הכבדים ולטגן אותם.


3

לחתוך את הכבדים המטוגנים לחתיכות קטנות.


4

לערבב את האטריות עם הבצל המטוגן, חתיכות הכבד הביצים והתבלינים.


5

לצקת את התערבות לתבנית משומנת בגודל 20X30 או 2 תבניות אינגליש קייק ולהתיז שמן על הפשטידה. לאפות בערך כשעה בחום 175 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים