- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 חבילה איטריות רחבות (400 גר')
-
5 בצלים בגודל בינוני - פרוסים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את האיטריות עם מלח ושמן עפ"י הוראות היצרן.
-
2
להזהיב את הבצלים ולהוסיף את הכבדים ולטגן אותם.
-
3
לחתוך את הכבדים המטוגנים לחתיכות קטנות.
-
4
לערבב את האטריות עם הבצל המטוגן, חתיכות הכבד הביצים והתבלינים.
-
5
לצקת את התערבות לתבנית משומנת בגודל 20X30 או 2 תבניות אינגליש קייק ולהתיז שמן על הפשטידה. לאפות בערך כשעה בחום 175 מעלות.
1
לבשל את האיטריות עם מלח ושמן עפ"י הוראות היצרן.
2
להזהיב את הבצלים ולהוסיף את הכבדים ולטגן אותם.
3
לחתוך את הכבדים המטוגנים לחתיכות קטנות.
4
לערבב את האטריות עם הבצל המטוגן, חתיכות הכבד הביצים והתבלינים.
5
לצקת את התערבות לתבנית משומנת בגודל 20X30 או 2 תבניות אינגליש קייק ולהתיז שמן על הפשטידה. לאפות בערך כשעה בחום 175 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים