לןגן

פשטידת אטריות וכבד

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/02/2016 | 21:23
פשטידת אטריות וכבד

תקציר המתכון: את המתכון לפשטידה זאת קיבלתי מחברתי היקרה דליה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את האיטריות עם מלח ושמן עפ"י הוראות היצרן

  2. להזהיב את הבצלים ולהוסיף את הכבדים ולטגן אותם

  3. לחתוך את הכבדים המטוגנים לחתיכות קטנות

  4. לערבב את האטריות עם הבצל המטוגן, חתיכות הכבד הביצים והתבלינים

  5. לצקת את התערבות לתבנית משומנת בגודל 20X30 או 2 תבניות אינגליש קייק ולהתיז שמן על הפשטידה. לאפות בערך כשעה בחום 175 מעלות