אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,817
צפיות

לביבות תפו"א ובטטה לחנוכה

המתכון של
לביבות תפו"א ובטטה לחנוכה

אבל לא רק בחנוכה, הן טעימות ואפשר כמובן לאכול אותן כל השנה!

  • קטגוריהפשטידות
  • מספר מנות7 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 7 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 כפות קמח
  • 4 יחידות תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 יחידה בצל גדול קצוץ
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 6 יחידות ביצים
  • 1 יחידה בטטה גדולה
  • 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 1/2 2 כוסות שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    את תפוחי האדמה והבטטה גוררים בפומפייה או במעבד מזון בעל סכינים המיועדים לגרידה, גוררים בסכין עם החורים הגדולים. שמים בקערה יחד עם הבצל הקצוץ..


  • 2

    קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים גם לקערה. מוסיפים ביצים ומתבלים, מערבבים הכל יחד היטב..


  • 3

    מחממים שמן במחבת או סיר עמוק, כשהשמן די חם יוצקים בעזרת כף רגילה מהבלילה של הירקות והביצים אל תוך השמן. מטגנים משני הצדדים, כל צד כ-4 דקות עד להזהבה והשחמה..


  • 4

    מניחים את הלביבות המוכנות על מגש מרופד בנייר סופג לספיגת השמן המיותר. מגישים חם..


1

את תפוחי האדמה והבטטה גוררים בפומפייה או במעבד מזון בעל סכינים המיועדים לגרידה, גוררים בסכין עם החורים הגדולים. שמים בקערה יחד עם הבצל הקצוץ..


2

קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים גם לקערה. מוסיפים ביצים ומתבלים, מערבבים הכל יחד היטב..


3

מחממים שמן במחבת או סיר עמוק, כשהשמן די חם יוצקים בעזרת כף רגילה מהבלילה של הירקות והביצים אל תוך השמן. מטגנים משני הצדדים, כל צד כ-4 דקות עד להזהבה והשחמה..


4

מניחים את הלביבות המוכנות על מגש מרופד בנייר סופג לספיגת השמן המיותר. מגישים חם..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים