- קטגוריהפשטידות
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מגררים בפומפייה את הגזר, הקישוא הבטטה ותפו"א..
-
2
מטגנים בצל בינוני במעט שמן ומוסיפים את הירקות המגוררים להקפצה קלה.
(אפשר להוסיף פטריות, תירס, אפונה..איזה ירקות שאוהבים)..
-
3
לסנן במסננת כ-3 דק' את הנוזלים אם יש יותר מידי..
-
4
מעבירים לקערה ומוסיפים: מלח, פלפל לבן, פפריקה, 2 ביצים וקמח/פירורי לחם עד שזה נדבק וסופג את הנוזלים..
-
5
מכניסים לתוך תבניות אישיות ואופים בחום בינוני 160-180 מעלות עד שזה מזהיב..
-
6
אפשר לשדרג עם גבינות קשות מגוררות מעל וגם פירורי לחם לעוד 2-3 דקות אפיה וזה מעדן...
1
מגררים בפומפייה את הגזר, הקישוא הבטטה ותפו"א..
2
מטגנים בצל בינוני במעט שמן ומוסיפים את הירקות המגוררים להקפצה קלה.
(אפשר להוסיף פטריות, תירס, אפונה..איזה ירקות שאוהבים)..
3
לסנן במסננת כ-3 דק' את הנוזלים אם יש יותר מידי..
4
מעבירים לקערה ומוסיפים: מלח, פלפל לבן, פפריקה, 2 ביצים וקמח/פירורי לחם עד שזה נדבק וסופג את הנוזלים..
5
מכניסים לתוך תבניות אישיות ואופים בחום בינוני 160-180 מעלות עד שזה מזהיב..
6
אפשר לשדרג עם גבינות קשות מגוררות מעל וגם פירורי לחם לעוד 2-3 דקות אפיה וזה מעדן...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים