אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,861
צפיות

פשטידת ירקות אישית

המתכון של
פשטידת ירקות אישית

דיאטטי, מהיר, טעים!

  • קטגוריהפשטידות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 יחידה בצל
  • 3 יחידות גזר
  • 1 יחידה בטטה
  • 2 יחידות תפו"א
  • 5 יחידות פטריות
  • 1 יחידה קישוא
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל לבן/שחור
  • 1 כף פפריקה
  • 2 יחידות ביצים
  • 1 כוס פרורי לחם/קמח
אופן ההכנה
  • 1

    מגררים בפומפייה את הגזר, הקישוא הבטטה ותפו"א..


  • 2

    מטגנים בצל בינוני במעט שמן ומוסיפים את הירקות המגוררים להקפצה קלה. (אפשר להוסיף פטריות, תירס, אפונה..איזה ירקות שאוהבים)..


  • 3

    לסנן במסננת כ-3 דק' את הנוזלים אם יש יותר מידי..


  • 4

    מעבירים לקערה ומוסיפים: מלח, פלפל לבן, פפריקה, 2 ביצים וקמח/פירורי לחם עד שזה נדבק וסופג את הנוזלים..


  • 5

    מכניסים לתוך תבניות אישיות ואופים בחום בינוני 160-180 מעלות עד שזה מזהיב..


  • 6

    אפשר לשדרג עם גבינות קשות מגוררות מעל וגם פירורי לחם לעוד 2-3 דקות אפיה וזה מעדן...


1

מגררים בפומפייה את הגזר, הקישוא הבטטה ותפו"א..


2

מטגנים בצל בינוני במעט שמן ומוסיפים את הירקות המגוררים להקפצה קלה. (אפשר להוסיף פטריות, תירס, אפונה..איזה ירקות שאוהבים)..


3

לסנן במסננת כ-3 דק' את הנוזלים אם יש יותר מידי..


4

מעבירים לקערה ומוסיפים: מלח, פלפל לבן, פפריקה, 2 ביצים וקמח/פירורי לחם עד שזה נדבק וסופג את הנוזלים..


5

מכניסים לתוך תבניות אישיות ואופים בחום בינוני 160-180 מעלות עד שזה מזהיב..


6

אפשר לשדרג עם גבינות קשות מגוררות מעל וגם פירורי לחם לעוד 2-3 דקות אפיה וזה מעדן...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים