תקציר המתכון: דיאטטי, מהיר, טעים!
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מגררים בפומפייה את הגזר, הקישוא הבטטה ותפו"א.
מטגנים בצל בינוני במעט שמן ומוסיפים את הירקות המגוררים להקפצה קלה. (אפשר להוסיף פטריות, תירס, אפונה..איזה ירקות שאוהבים).
לסנן במסננת כ-3 דק' את הנוזלים אם יש יותר מידי.
מעבירים לקערה ומוסיפים: מלח, פלפל לבן, פפריקה, 2 ביצים וקמח/פירורי לחם עד שזה נדבק וסופג את הנוזלים.
מכניסים לתוך תבניות אישיות ואופים בחום בינוני 160-180 מעלות עד שזה מזהיב.
אפשר לשדרג עם גבינות קשות מגוררות מעל וגם פירורי לחם לעוד 2-3 דקות אפיה וזה מעדן..