לןגן

פשטידת ירקות אישית

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 11:09
פשטידת ירקות אישית

תקציר המתכון: דיאטטי, מהיר, טעים!

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגררים בפומפייה את הגזר, הקישוא הבטטה ותפו"א.

  2. מטגנים בצל בינוני במעט שמן ומוסיפים את הירקות המגוררים להקפצה קלה. (אפשר להוסיף פטריות, תירס, אפונה..איזה ירקות שאוהבים).

  3. לסנן במסננת כ-3 דק' את הנוזלים אם יש יותר מידי.

  4. מעבירים לקערה ומוסיפים: מלח, פלפל לבן, פפריקה, 2 ביצים וקמח/פירורי לחם עד שזה נדבק וסופג את הנוזלים.

  5. מכניסים לתוך תבניות אישיות ואופים בחום בינוני 160-180 מעלות עד שזה מזהיב.

  6. אפשר לשדרג עם גבינות קשות מגוררות מעל וגם פירורי לחם לעוד 2-3 דקות אפיה וזה מעדן..