אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

88
צפיות

לביבות תפוח סמיט בניחוח וניל

המתכון של
לביבות תפוח סמיט בניחוח וניל

לביבות תפוח סמיט בניחוח וניל משגע סיון אסולין מלול❤️❤️❤️

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כל הרכיבים בכוס מדידה אוניברסלית
  • 300 גר יוגורט בטעם טבעי
  • 200 גר' איטריות בינוניות המיועדות ללביבות ופשטידות
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
  • כוס קמח
  • חצי כוס סוכר
  • כוס אגוזי מלך שבורים גס
  • כוס תפוחי סמיט מגורדים בפפומפיה ומיובשים מנוזלים
  • רבע כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לביבות יוגורט ותפוחי סמיט..


  • 2

    לבשל את האיטריות במים עם מעט מלח עד שהן מוכנות, לסנן מנוזלים ולהמתין שיתקררו .


  • 3

    בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם התפוחים להוסיף את האיטריות.


  • 4

    ולאפות על חום 180 מעלות לא טורבו רפייה רגילה פס פמטה פס למעלה לקבלת צבע עינברי .


  • 5

    להניח כל לביבה עם כף של גלידה ולתת מעיכה קטנה.


  • 6

    ניתן גם לטגן אותן במעט שמן משניי הצדדים מה שתחליטו .


1

לביבות יוגורט ותפוחי סמיט..


2

לבשל את האיטריות במים עם מעט מלח עד שהן מוכנות, לסנן מנוזלים ולהמתין שיתקררו .


3

בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם התפוחים להוסיף את האיטריות.


4

ולאפות על חום 180 מעלות לא טורבו רפייה רגילה פס פמטה פס למעלה לקבלת צבע עינברי .


5

להניח כל לביבה עם כף של גלידה ולתת מעיכה קטנה.


6

ניתן גם לטגן אותן במעט שמן משניי הצדדים מה שתחליטו .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים