תקציר המתכון: לביבות תפוח סמיט בניחוח וניל משגע סיון אסולין מלול❤️❤️❤️
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לביבות יוגורט ותפוחי סמיט.
לבשל את האיטריות במים עם מעט מלח עד שהן מוכנות, לסנן מנוזלים ולהמתין שיתקררו
בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם התפוחים להוסיף את האיטריות
ולאפות על חום 180 מעלות לא טורבו רפייה רגילה פס פמטה פס למעלה לקבלת צבע עינברי
להניח כל לביבה עם כף של גלידה ולתת מעיכה קטנה
ניתן גם לטגן אותן במעט שמן משניי הצדדים מה שתחליטו