לערבב את כל החומרים למעט גבינה לבנה וחלב יחד במזלג עד לאיחוד החומרים מוסיפים את הגבינה הלבנה והחלב ומערבבים עד לקבלת מחית חלקה..
3
אופן הכנת הבצק:.
4
בקערה שמים קמח, שמן ומלח ומערבבים עד לקבלת פירורים מוסיפים חלב ולשים עד לקבלת בצק רך מוסיפים את הרוזמרין הקצוץ וממשיכים ללוש עד לאיחוד הרוזמרין בבצק..
5
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק לעיגול בקוטר של תבנית הפאי..
6
שמים ניר אפיה ומעליה מניחים את הבצק מסדרים מעל את הכרובית בצורת עיגול מפזרים מעל את קוביות גבינה צפתית מעל את הרוטב ומעל הרוטב את הגבינה הצהובה מגורדת ומפזרים . את הקצוות של הבצק להכניס פנימה בצרת קיפול..
7
אופים בתנור בחום של 170 מעלות 35-40 דקות..
1
אופן הכנת המילוי:.
2
לערבב את כל החומרים למעט גבינה לבנה וחלב יחד במזלג עד לאיחוד החומרים מוסיפים את הגבינה הלבנה והחלב ומערבבים עד לקבלת מחית חלקה..
3
אופן הכנת הבצק:.
4
בקערה שמים קמח, שמן ומלח ומערבבים עד לקבלת פירורים מוסיפים חלב ולשים עד לקבלת בצק רך מוסיפים את הרוזמרין הקצוץ וממשיכים ללוש עד לאיחוד הרוזמרין בבצק..
5
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק לעיגול בקוטר של תבנית הפאי..
6
שמים ניר אפיה ומעליה מניחים את הבצק מסדרים מעל את הכרובית בצורת עיגול מפזרים מעל את קוביות גבינה צפתית מעל את הרוטב ומעל הרוטב את הגבינה הצהובה מגורדת ומפזרים . את הקצוות של הבצק להכניס פנימה בצרת קיפול..