אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

513
צפיות

קיש בורקיטס פטריות

המתכון של
קיש בורקיטס פטריות

מתכון של בלה אהרונוביץ מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ בערוץ 24, עונה 3

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 400 גרם קמח מנופה רמי לוי
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות רמי לוי
  • 200 מיל' שמנת חמוצה
  • למלית גבינות רמי לוי
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 150 גרם גבינת ריקוטה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1 ביצה
  • כף מלח
  • כף פלפל
  • 3 שיני שום
  • סלסלת פטריות פורטבלו וסלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרצועות בינוניות מרינה פטריות
  • 2 גבעולים של עלי טימין
  • כף וחצי שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים קמח, חמאה ואבקת אפייה לתערובת פירורית במיקסר עם וו גיטרה. .


  • 2

    מוסיפים את השמנת ומערבבים למרקם חלק..


  • 3

    שומרים במקרר לשעתיים לפחות להתקררות. .


  • 4

    כשהבצק מוכן - משטיחים וחותכים עיגול גדול מעט מהגודל של תבנית טארט ומניחים בתבנית, מכניסים למקפיא להתייצבות והקפאה. .


  • 5

    כשהבצק יוצא מהמקפיא, מחוררים חורים קטנים בעזרת מזלג על מנת למנוע ממנו לתפוח. .


  • 6

    להכנת המלית - מערבבים את כל הגבינות והביצה בקערה למרקם אחיד ומוסיפים מלח ופלפל. .


  • 7

    מקפיצים במחבת את שיני השום עם הפטריות והטימין עד שהפטריות מתרככות. .


  • 8

    מעבירים את התערובות למלית הגבינות ומערבבים..


  • 9

    מניחים את מלית הגבינות והפטריות בתבנית עם הבצק, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 35 דקות. .


1

מערבבים קמח, חמאה ואבקת אפייה לתערובת פירורית במיקסר עם וו גיטרה. .


2

מוסיפים את השמנת ומערבבים למרקם חלק..


3

שומרים במקרר לשעתיים לפחות להתקררות. .


4

כשהבצק מוכן - משטיחים וחותכים עיגול גדול מעט מהגודל של תבנית טארט ומניחים בתבנית, מכניסים למקפיא להתייצבות והקפאה. .


5

כשהבצק יוצא מהמקפיא, מחוררים חורים קטנים בעזרת מזלג על מנת למנוע ממנו לתפוח. .


6

להכנת המלית - מערבבים את כל הגבינות והביצה בקערה למרקם אחיד ומוסיפים מלח ופלפל. .


7

מקפיצים במחבת את שיני השום עם הפטריות והטימין עד שהפטריות מתרככות. .


8

מעבירים את התערובות למלית הגבינות ומערבבים..


9

מניחים את מלית הגבינות והפטריות בתבנית עם הבצק, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 35 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים