- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
400 גרם קמח מנופה רמי לוי
-
-
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות רמי לוי
-
-
-
-
-
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
-
-
-
-
-
סלסלת פטריות פורטבלו וסלסלת פטריות שמפניון חתוכות לרצועות בינוניות מרינה פטריות
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים קמח, חמאה ואבקת אפייה לתערובת פירורית במיקסר עם וו גיטרה. .
-
2
מוסיפים את השמנת ומערבבים למרקם חלק..
-
3
שומרים במקרר לשעתיים לפחות להתקררות. .
-
4
כשהבצק מוכן - משטיחים וחותכים עיגול גדול מעט מהגודל של תבנית טארט ומניחים בתבנית, מכניסים למקפיא להתייצבות והקפאה. .
-
5
כשהבצק יוצא מהמקפיא, מחוררים חורים קטנים בעזרת מזלג על מנת למנוע ממנו לתפוח. .
-
6
להכנת המלית - מערבבים את כל הגבינות והביצה בקערה למרקם אחיד ומוסיפים מלח ופלפל. .
-
7
מקפיצים במחבת את שיני השום עם הפטריות והטימין עד שהפטריות מתרככות. .
-
8
מעבירים את התערובות למלית הגבינות ומערבבים..
-
9
מניחים את מלית הגבינות והפטריות בתבנית עם הבצק, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 35 דקות. .
1
מערבבים קמח, חמאה ואבקת אפייה לתערובת פירורית במיקסר עם וו גיטרה. .
2
מוסיפים את השמנת ומערבבים למרקם חלק..
3
שומרים במקרר לשעתיים לפחות להתקררות. .
4
כשהבצק מוכן - משטיחים וחותכים עיגול גדול מעט מהגודל של תבנית טארט ומניחים בתבנית, מכניסים למקפיא להתייצבות והקפאה. .
5
כשהבצק יוצא מהמקפיא, מחוררים חורים קטנים בעזרת מזלג על מנת למנוע ממנו לתפוח. .
6
להכנת המלית - מערבבים את כל הגבינות והביצה בקערה למרקם אחיד ומוסיפים מלח ופלפל. .
7
מקפיצים במחבת את שיני השום עם הפטריות והטימין עד שהפטריות מתרככות. .
8
מעבירים את התערובות למלית הגבינות ומערבבים..
9
מניחים את מלית הגבינות והפטריות בתבנית עם הבצק, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 35 דקות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים