- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*רולדת תפוח אדמה במילוי בטטה*
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרד בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה.
-
2
להניח במסננת לפזר מעט מלח .
-
3
אחרי 5 דקות לסחוט היטב .
-
4
להוסיף את הביצים והשמן לתבל ולערבב היטב .
-
5
להניח נייר אפיה בתבנית של תנור .
-
6
לרסס מעט בתרסיס שמן .
-
7
לשטח את הבלילה האופן שווה .
-
8
לאפות בתנור שחומם מראש ל-250° על טורבו כ-20 דקות .
-
9
לאחר 20 דקות להוריד ל-200° ולאפות כרבע שעה עד לקבלת גוון שחום .
-
10
להוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה .
-
11
לקרר .
-
12
למערוך את הבטטה ולתבל .
-
13
לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי באופן שווה .
-
14
לגלג שוב .
-
15
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
לגרד בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה.
2
להניח במסננת לפזר מעט מלח .
3
אחרי 5 דקות לסחוט היטב .
4
להוסיף את הביצים והשמן לתבל ולערבב היטב .
5
להניח נייר אפיה בתבנית של תנור .
6
לרסס מעט בתרסיס שמן .
7
לשטח את הבלילה האופן שווה .
8
לאפות בתנור שחומם מראש ל-250° על טורבו כ-20 דקות .
9
לאחר 20 דקות להוריד ל-200° ולאפות כרבע שעה עד לקבלת גוון שחום .
10
להוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה .
11
לקרר .
12
למערוך את הבטטה ולתבל .
13
לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי באופן שווה .
14
לגלג שוב .
15
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים