לןגן

רולדת תפוחי אדמה במילוי בטטה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 03/10/2021 | 20:59
רולדת תפוחי אדמה במילוי בטטה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לגרד בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה

  2. להניח במסננת לפזר מעט מלח

  3. אחרי 5 דקות לסחוט היטב

  4. להוסיף את הביצים והשמן לתבל ולערבב היטב

  5. להניח נייר אפיה בתבנית של תנור

  6. לרסס מעט בתרסיס שמן

  7. לשטח את הבלילה האופן שווה

  8. לאפות בתנור שחומם מראש ל-250° על טורבו כ-20 דקות

  9. לאחר 20 דקות להוריד ל-200° ולאפות כרבע שעה עד לקבלת גוון שחום

  10. להוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה

  11. לקרר

  12. למערוך את הבטטה ולתבל

  13. לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי באופן שווה

  14. לגלג שוב

  15. באהבה נועם זיגדון 💞