הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף את הביצים עם האבקות האפייה המרק עוף המלח והפלפל השחור .
להוציא מהרוטב של הקוסקוס ( הטבאחה) את העוף ותפוחי האדמה לפורר את העוף ולחתוך גס את תפוחי האדמה .
להוסיף כוס של רוטב מהתבשיל .
להוסיף את תערובת הביצים .
לחמם סיר בקוטר 20 רצוי טאפלון עם מעט שמן של הטבאחה .
לשפוך את התערובת לסיר .
לבשל כ-2 דקות על אש גבוהה.
לכסות את הסיר להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה ולבשל כ-20 דקות .
לחמם תנור על 180° להכניס את הפשטידה עד להזהבה .
באהבה נועם זיגדון 💞.