אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,913
צפיות

תפוח אדמה ברוטב שמנת ופיטריות

המתכון של
תפוח אדמה ברוטב שמנת ופיטריות

תפוחי אדמה ברוטב שמנת פיטריות מוקרם והטעם להתעלף

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 8 תפוחי אדמה מבושלים עד להתרככות קלה.
  • לרוטב.
  • בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות.
  • פיטריות טריות פרוסות או מקופסא
  • 2 שמנת מתוקה אפשרי שמנת אחת וכוס חלב.
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת מרק פיטריות
  • אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    אחרי בישול חלקי של התפוחי אדמה לצנן לקלף ולפרוס לפרוסות..


  • 2

    למרוח מעט חמאה בתבנית שמיועדת לתנור.


  • 3

    לסדר את תפוחי האדמה בצורת רעפים.


  • 4

    לפזר עליהם מעט מלח...


  • 5

    לרוטב..


  • 6

    להזהיב בצל קצוץ במעט חמאה להוסיף את שיני השום ולהמשיך לערבב.


  • 7

    להוסיף את הפיטריות תוך כדי ערבוב עד להגרת נוזלים.


  • 8

    להוסיף את השמנות מתוקות והתבלינים.


  • 9

    לשפוך על תפוחי האדמה..


  • 10

    לפזר גבינה צהובה..


  • 11

    תנור שחומם מראש על 180 עד הזהבה.


  • 12

    בערך 40 דקות.


1

אחרי בישול חלקי של התפוחי אדמה לצנן לקלף ולפרוס לפרוסות..


2

למרוח מעט חמאה בתבנית שמיועדת לתנור.


3

לסדר את תפוחי האדמה בצורת רעפים.


4

לפזר עליהם מעט מלח...


5

לרוטב..


6

להזהיב בצל קצוץ במעט חמאה להוסיף את שיני השום ולהמשיך לערבב.


7

להוסיף את הפיטריות תוך כדי ערבוב עד להגרת נוזלים.


8

להוסיף את השמנות מתוקות והתבלינים.


9

לשפוך על תפוחי האדמה..


10

לפזר גבינה צהובה..


11

תנור שחומם מראש על 180 עד הזהבה.


12

בערך 40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים