- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
300 גר' בערך עלי תרד שטופים
-
-
1 גביע שמנת חמוצה 220 מ''ל
-
חצי כף מלח, מעט פלפל שחור, חצי כפית תבלין אגוז מוסקט
-
150 גר' בערך גבינה צהובה מגוררת
-
150 גר' בערך גבינה בולגרית / פטה / צפתית מגוררת
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור 180 מעלות רגיל.
-
2
במחבת להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד הזהבה..
-
3
להוסיף את עלי התרד ולטגן כ- 2 דקות תוך ערבוב עד שמאבדים את נפחם והופכים ''סמרטוטיים''..
-
4
מסירים מהאש ומצננים מעט. מסננים מהנוזלים, וקוצצים קצת עם סכין את תכולת המחבת..
-
5
בקערה לערבב את הביצים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת חמוצה..
-
6
להוסיף את התרד והבצל לקערה ולערבב הכל היטב..
-
7
למזוג לתבנית מרובעת משומנת מעט וליישר..
-
8
לפזר למעלה את הגבינה צהובה ובולגרית בצורה אחידה..
-
9
לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינות מזהיבות..
1
מחממים תנור 180 מעלות רגיל.
2
במחבת להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד הזהבה..
3
להוסיף את עלי התרד ולטגן כ- 2 דקות תוך ערבוב עד שמאבדים את נפחם והופכים ''סמרטוטיים''..
4
מסירים מהאש ומצננים מעט. מסננים מהנוזלים, וקוצצים קצת עם סכין את תכולת המחבת..
5
בקערה לערבב את הביצים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת חמוצה..
6
להוסיף את התרד והבצל לקערה ולערבב הכל היטב..
7
למזוג לתבנית מרובעת משומנת מעט וליישר..
8
לפזר למעלה את הגבינה צהובה ובולגרית בצורה אחידה..
9
לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינות מזהיבות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים