לןגן

פשטידת תרד וגבינות

מאת: אורית לוי, פורסם: 19/08/2021 | 11:38
פשטידת תרד וגבינות

תקציר המתכון: כמה קל - ככה טעים! ארוחה קלילה מרשימה וטעימה בכלום עבודה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור 180 מעלות רגיל

  2. במחבת להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד הזהבה.

  3. להוסיף את עלי התרד ולטגן כ- 2 דקות תוך ערבוב עד שמאבדים את נפחם והופכים ''סמרטוטיים''.

  4. מסירים מהאש ומצננים מעט. מסננים מהנוזלים, וקוצצים קצת עם סכין את תכולת המחבת.

  5. בקערה לערבב את הביצים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת חמוצה.

  6. להוסיף את התרד והבצל לקערה ולערבב הכל היטב.

  7. למזוג לתבנית מרובעת משומנת מעט וליישר.

  8. לפזר למעלה את הגבינה צהובה ובולגרית בצורה אחידה.

  9. לאפות כ- 40 דקות או עד שהגבינות מזהיבות.