אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

256
צפיות

פשטדת גבינות

המתכון של
פשטדת גבינות

זה נראה ארוך אבל זה הכי קל, עם מה שיש בבית...

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 בצלים קצוצים
  • קופסת שימורים פטריות חתוכות-לא חובה אבל מוסיף המון למי שאוהב
  • בטטה פרוסה לפרוסות
  • 4 ביצים
  • כוס קמחים (קמח מצה /רגיל /שיבולת שועל דקה) אפשר לערבב כמה סוגים ביחד
  • חצי אבקת אפיה
  • גבינות שונות- מה שיש בבית לדוגמא
  • גבינה לבנה, קוטג', לבנה, שמנת, גבנ"צ, בולגרית וכו'...
  • כף רגילה מרק בצל
  • קצת פלפל שחור
  • אגוז מוסקט-רצוי
  • חצי כפית אוריגנו- לא חייב
  • אם אין הרבה גבינות מלוחות אז להוסיף חצי כפית מלח
אופן ההכנה
  • 0

    לטגן את הבצל הקצוץ (מי ששם פטריות להוסיף על הבצל ולטגן כמה דקות בערבוב) ולשים בצד.


  • 1

    לטגן את פרוסות הבטטה ולשים בצד.


  • 2

    לערבב את שאר החומרים וגם חצי מכמות הבצל והפטריות.


  • 3

    לשפוך לתבנית ומעל לפזר את הבצל והפטריות שנשאר .


  • 4

    מעל הכל לסדר את פרוסות הבטטה.


  • 5

    להכניס לתנור ל180 מעלות כחצי שעה ובתאבון- לכבוד שבת קודש :).


0

לטגן את הבצל הקצוץ (מי ששם פטריות להוסיף על הבצל ולטגן כמה דקות בערבוב) ולשים בצד.


1

לטגן את פרוסות הבטטה ולשים בצד.


2

לערבב את שאר החומרים וגם חצי מכמות הבצל והפטריות.


3

לשפוך לתבנית ומעל לפזר את הבצל והפטריות שנשאר .


4

מעל הכל לסדר את פרוסות הבטטה.


5

להכניס לתנור ל180 מעלות כחצי שעה ובתאבון- לכבוד שבת קודש :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים