פשטדת גבינות
מאת: דיקלה אוחיון, פורסם: 05/12/2020 | 22:01
תקציר המתכון:
זה נראה ארוך אבל זה הכי קל, עם מה שיש בבית...
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 בצלים קצוצים
-
קופסת שימורים פטריות חתוכות-לא חובה אבל מוסיף המון למי שאוהב
-
בטטה פרוסה לפרוסות
-
4 ביצים
-
כוס קמחים (קמח מצה /רגיל /שיבולת שועל דקה) אפשר לערבב כמה סוגים ביחד
-
חצי אבקת אפיה
גבינות שונות- מה שיש בבית לדוגמא
-
גבינה לבנה, קוטג', לבנה, שמנת, גבנ"צ, בולגרית וכו'...
-
כף רגילה מרק בצל
-
קצת פלפל שחור
-
אגוז מוסקט-רצוי
-
חצי כפית אוריגנו- לא חייב
-
אם אין הרבה גבינות מלוחות אז להוסיף חצי כפית מלח
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל הקצוץ (מי ששם פטריות להוסיף על הבצל ולטגן כמה דקות בערבוב) ולשים בצד
-
לטגן את פרוסות הבטטה ולשים בצד
-
לערבב את שאר החומרים וגם חצי מכמות הבצל והפטריות
-
לשפוך לתבנית ומעל לפזר את הבצל והפטריות שנשאר
-
מעל הכל לסדר את פרוסות הבטטה
-
להכניס לתנור ל180 מעלות כחצי שעה ובתאבון- לכבוד שבת קודש :)