אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,736
צפיות

פשטידת בטטה ואגוזים

המתכון של
פשטידת בטטה ואגוזים

פשטידה טעימה, קלה להכנה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תבנית בקוטר 20
  • 2 בטטות קלופות פרוסות לעיגולים.
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 קוטג'
  • 100 גרם גבינת עיזים פרוסה לעיגולים
  • 100 גרם פתיתי גבינה צהובה או קשקבל
  • 3 ביצים
  • חופן אגוזי מלך
  • מעט מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 0

    אופים בתנור בחום בינוני את פרוסות הבטטה עד לריכוך ( מוכנים לאכילה). .


  • 1

    משאירים את התנור דולק על חום בינוני 180 מעלות. .


  • 2

    מערבבים את השמנת עם כל חומרי המלית והתבלינים מלבד הבטטה. .


  • 3

    עורכים מחצית מעיגולי הבטטה על תחתית התבנית שופכים חצי מרביכת הגבינות ומסדרים את המחצית השניה של הבטטות ושופכים את שאר הרביכה. מפזרים מעל אגוזי מלך. .


  • 4

    אופים עד להזהבה והשחמה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


0

אופים בתנור בחום בינוני את פרוסות הבטטה עד לריכוך ( מוכנים לאכילה). .


1

משאירים את התנור דולק על חום בינוני 180 מעלות. .


2

מערבבים את השמנת עם כל חומרי המלית והתבלינים מלבד הבטטה. .


3

עורכים מחצית מעיגולי הבטטה על תחתית התבנית שופכים חצי מרביכת הגבינות ומסדרים את המחצית השניה של הבטטות ושופכים את שאר הרביכה. מפזרים מעל אגוזי מלך. .


4

אופים עד להזהבה והשחמה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים