לןגן

פשטידת בטטה ואגוזים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 12/11/2020 | 21:19
פשטידת בטטה ואגוזים

תקציר המתכון: פשטידה טעימה, קלה להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופים בתנור בחום בינוני את פרוסות הבטטה עד לריכוך ( מוכנים לאכילה).

  2. משאירים את התנור דולק על חום בינוני 180 מעלות.

  3. מערבבים את השמנת עם כל חומרי המלית והתבלינים מלבד הבטטה.

  4. עורכים מחצית מעיגולי הבטטה על תחתית התבנית שופכים חצי מרביכת הגבינות ומסדרים את המחצית השניה של הבטטות ושופכים את שאר הרביכה. מפזרים מעל אגוזי מלך.

  5. אופים עד להזהבה והשחמה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.