אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

822
צפיות

פשטידת פסטה עם כרוב וגבינות

המתכון של
פשטידת פסטה עם כרוב וגבינות

פשטידה מיוחדת וטעימה ביותר אליפות

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 450 גר' ספגטי מבושלים לפי הוראות היצרן
  • 1/4 כרוב נקי ושטוף
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • גבינה לבנה 250 גר'
  • 100 גר' גבינת ריקוטה
  • 200 גר' גבינה בולגרית
  • 100 גר' גבינה צפתית
  • 4 ביצים
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כ-2 כפות פירורי לחם
  • מעט שמן זית לטיגון והזלפה
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה קלה, קוצצים את הכרוב מוסיפים לבצל המטוגן ומטגנים יחד כ-5 דקות..


  • 2

    מקררים מעט..


  • 3

    מעבירים את הבצל והכרוב המטוגן לקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה, הגבינות, הביצים והתבלינים..


  • 4

    מערבבים את כל החומרים משמנים תבנית עגולה מתפרקת בגודל 24 ומעבירים לתוכה את הפסטה..


  • 5

    מפזרים את פירורי הלחם ומזלפים מעט שמן זית..


  • 6

    אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-45 דקות עד אשר המאפה מזהיב..


  • 7

    מצננים בטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ומרענן..


1

מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה קלה, קוצצים את הכרוב מוסיפים לבצל המטוגן ומטגנים יחד כ-5 דקות..


2

מקררים מעט..


3

מעבירים את הבצל והכרוב המטוגן לקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה, הגבינות, הביצים והתבלינים..


4

מערבבים את כל החומרים משמנים תבנית עגולה מתפרקת בגודל 24 ומעבירים לתוכה את הפסטה..


5

מפזרים את פירורי הלחם ומזלפים מעט שמן זית..


6

אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-45 דקות עד אשר המאפה מזהיב..


7

מצננים בטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ומרענן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים