- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
450 גר' ספגטי מבושלים לפי הוראות היצרן
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מעט שמן זית לטיגון והזלפה
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה קלה, קוצצים את הכרוב מוסיפים לבצל המטוגן ומטגנים יחד כ-5 דקות..
-
2
מקררים מעט..
-
3
מעבירים את הבצל והכרוב המטוגן לקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה, הגבינות, הביצים והתבלינים..
-
4
מערבבים את כל החומרים משמנים תבנית עגולה מתפרקת בגודל 24 ומעבירים לתוכה את הפסטה..
-
5
מפזרים את פירורי הלחם ומזלפים מעט שמן זית..
-
6
אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-45 דקות עד אשר המאפה מזהיב..
-
7
מצננים בטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ומרענן..
1
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה קלה, קוצצים את הכרוב מוסיפים לבצל המטוגן ומטגנים יחד כ-5 דקות..
2
מקררים מעט..
3
מעבירים את הבצל והכרוב המטוגן לקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה, הגבינות, הביצים והתבלינים..
4
מערבבים את כל החומרים משמנים תבנית עגולה מתפרקת בגודל 24 ומעבירים לתוכה את הפסטה..
5
מפזרים את פירורי הלחם ומזלפים מעט שמן זית..
6
אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-45 דקות עד אשר המאפה מזהיב..
7
מצננים בטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ומרענן..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים