לןגן

פשטידת פסטה עם כרוב וגבינות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/10/2020 | 19:12
פשטידת פסטה עם כרוב וגבינות

תקציר המתכון: פשטידה מיוחדת וטעימה ביותר אליפות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה קלה, קוצצים את הכרוב מוסיפים לבצל המטוגן ומטגנים יחד כ-5 דקות.

  2. מקררים מעט.

  3. מעבירים את הבצל והכרוב המטוגן לקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה, הגבינות, הביצים והתבלינים.

  4. מערבבים את כל החומרים משמנים תבנית עגולה מתפרקת בגודל 24 ומעבירים לתוכה את הפסטה.

  5. מפזרים את פירורי הלחם ומזלפים מעט שמן זית.

  6. אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ-45 דקות עד אשר המאפה מזהיב.

  7. מצננים בטמפרטורת החדר, מחלצים מהתבנית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ומרענן.