אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

742
צפיות

לזניה רביולי ופטריות מהירה

המתכון של
לזניה רביולי ופטריות מהירה

לזניה מטורפת עם טויסט. במקום לטרוח על סידור השכבות ומילוי גבינה . אנחנו יוצרים שכבות מרביולי כך שמילוי הגבינה כבר בפנים. מפרידים בין השכבות ברוטב פטריות נפלא. קיבלנו לזניה בתבנית מהירת הכנה.

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • • 2 חבילות רביולי – מפסטה טרייה(מומלץ גבינה או כל סוג שאוהבים) – 800 גר'
  • • 1 מיכל שמנת לבישול
  • • 600 גר' פטריות טריות (שמפניון/ פרטבלו או שניהם) חתוכות לפרוסות דקות
  • • 200 גר' גבינת מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת
  • • 100 גר' גבינת פרמזן או קשקבל
  • • 2 כפות שמן קנולה
  • • מלח ופלפל
אופן ההכנה
  • 1

    1. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הפטריות 4-5 דקות או עד שמזהיבות מעט. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מיכל שמנת 2/3 מגבינת המוצרלה והפרמזן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות או עד שמסמיך ומתקנים תיבול..


  • 2

    2. משמנים את תבנית הלזניה ומחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים שכבה של רביולי בתחתית התבנית כך שיכסה לגמרי יוצקים מעל1/2 מהרוטב. מסדרים שוב רביולי יוצקים את הרוטב שנותר וסוגרים בשכבה נוספת של רביולי. מפזרים גבינה מעל. מעבירים ל 10-15 דקות לתנור עד שיזהיב ומגישים לשולחן..


  • 3

    3. נשמר 3-4 ימים במקרר..


1

1. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הפטריות 4-5 דקות או עד שמזהיבות מעט. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מיכל שמנת 2/3 מגבינת המוצרלה והפרמזן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות או עד שמסמיך ומתקנים תיבול..


2

2. משמנים את תבנית הלזניה ומחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים שכבה של רביולי בתחתית התבנית כך שיכסה לגמרי יוצקים מעל1/2 מהרוטב. מסדרים שוב רביולי יוצקים את הרוטב שנותר וסוגרים בשכבה נוספת של רביולי. מפזרים גבינה מעל. מעבירים ל 10-15 דקות לתנור עד שיזהיב ומגישים לשולחן..


3

3. נשמר 3-4 ימים במקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים