תקציר המתכון: לזניה מטורפת עם טויסט. במקום לטרוח על סידור השכבות ומילוי גבינה . אנחנו יוצרים שכבות מרביולי כך שמילוי הגבינה כבר בפנים. מפרידים בין השכבות ברוטב פטריות נפלא. קיבלנו לזניה בתבנית מהירת הכנה.
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
1. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הפטריות 4-5 דקות או עד שמזהיבות מעט. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים מיכל שמנת 2/3 מגבינת המוצרלה והפרמזן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 3-4 דקות או עד שמסמיך ומתקנים תיבול.
2. משמנים את תבנית הלזניה ומחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים שכבה של רביולי בתחתית התבנית כך שיכסה לגמרי יוצקים מעל1/2 מהרוטב. מסדרים שוב רביולי יוצקים את הרוטב שנותר וסוגרים בשכבה נוספת של רביולי. מפזרים גבינה מעל. מעבירים ל 10-15 דקות לתנור עד שיזהיב ומגישים לשולחן.
3. נשמר 3-4 ימים במקרר.