אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,304
צפיות

פשטידת אטריות וגבינות בבשמל

המתכון של
פשטידת אטריות וגבינות בבשמל

אי אפשר להפסיק לאכול

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת אטריות רחבות (400 גר)
  • מורתחים לפי הוראות יצרן ומסוננים
  • מרכיבים לבשמל
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות חלב
  • מרכיבים לגבינות
  • 3 בצים
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 3 כפות מוצרלה מגורדת או צהובה
  • 2 כפות ממרח פסטו
  • מלח
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר עמוק נרתיח את האטריות עד לריכוך ונסנן (ניתן להשתמש בפסטה מי שרוצה).


  • 2

    להכנת הבשמל: .


  • 3

    בסיר נמיס חמאה עם השום ביחד .


  • 4

    נוסיף את הקמח ונערבב במהירות ...נוסיף בהדרגה את החלב ונערבב בעזרת מטרפה עד להסמכה ...נצנן מעט שלא יהיה רותח מצב חמים ! .


  • 5

    נוסיף לבשמל 3 בצים טרופות את הגבינות את הפסטו והתבלינים נערבב היטב .


  • 6

    ניקח תבנית מרובעת חד פעמית נשמן בחמאה ...נשים את האטריות ..את הבלילה ונערבב להטמעה .


  • 7

    נפזר שומשום נאפה חום 180 מעלות עד שמזהיב יפה !! .


  • 8

    המתכון בהשראת ליאורה אברמוב.


  • 9

    עם שידרוגים שלי 💕💥 .


1

בסיר עמוק נרתיח את האטריות עד לריכוך ונסנן (ניתן להשתמש בפסטה מי שרוצה).


2

להכנת הבשמל: .


3

בסיר נמיס חמאה עם השום ביחד .


4

נוסיף את הקמח ונערבב במהירות ...נוסיף בהדרגה את החלב ונערבב בעזרת מטרפה עד להסמכה ...נצנן מעט שלא יהיה רותח מצב חמים ! .


5

נוסיף לבשמל 3 בצים טרופות את הגבינות את הפסטו והתבלינים נערבב היטב .


6

ניקח תבנית מרובעת חד פעמית נשמן בחמאה ...נשים את האטריות ..את הבלילה ונערבב להטמעה .


7

נפזר שומשום נאפה חום 180 מעלות עד שמזהיב יפה !! .


8

המתכון בהשראת ליאורה אברמוב.


9

עם שידרוגים שלי 💕💥 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים