אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

12,395
צפיות

פשטידת קישואים וגזר מושלמת

המתכון של
פשטידת קישואים וגזר מושלמת

בתבנית מאפינס יוצאות בערך 15 יח'. כולן חוסלו במלואן בחמש דקות- אומר משהו, לא???

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 כפות שמן זית לטיגון
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 גזרים קלופים ומגורדים גס
  • 3 קישואים בינוניים קלופים, מגורדים גס ולסחוט עם היד מנוזלים
  • 3 ביצים
  • בערך 100 גר' גבינה צהובה מגוררת (שליש כוס)
  • שני שליש כוס קמח רגיל או כוסמין
  • חצי שקית אבקת אפייה (5 גר')
  • 1 גביע קוטג' (250 גר')
  • כף גדושה אבקת מרק עוף, כפית מלח שטוחה, חצי כפית פלפל שחור
  • פירורי לחם לפיזור על העיסה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מע'.


  • 2

    במחבת לטגן בשמן זית את הבצל עד הזהבה..


  • 3

    להוסיף את הגזר והקישואים המגורדים, לערבב היטב, לסגור עם מכסה, להוריד את האש ולטגן כ- 5 דק'..


  • 4

    להסיר מהאש ולתת להתקרר מעט..


  • 5

    להעביר את התערובת לקערה, להוסיף את כל המרכיבים חוץ מפירורי הלחם..


  • 6

    לערבב היטב ולמזוג את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת או לתבנית מאפינס משומנת כשני שליש מהגובה..


  • 7

    לפזר למעלה פירורי לחם..


  • 8

    לאפות כ- 40 דק' או עד שמזהיב..


  • 9

    להוציא לצינון ל- 10 דק' לפחות ולטרוף.


  • 10

    למחרת עוד יותר טעימה אחרי לילה במקרר - אפשר לאכול קרה או חמה..


1

לחמם תנור ל- 180 מע'.


2

במחבת לטגן בשמן זית את הבצל עד הזהבה..


3

להוסיף את הגזר והקישואים המגורדים, לערבב היטב, לסגור עם מכסה, להוריד את האש ולטגן כ- 5 דק'..


4

להסיר מהאש ולתת להתקרר מעט..


5

להעביר את התערובת לקערה, להוסיף את כל המרכיבים חוץ מפירורי הלחם..


6

לערבב היטב ולמזוג את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת או לתבנית מאפינס משומנת כשני שליש מהגובה..


7

לפזר למעלה פירורי לחם..


8

לאפות כ- 40 דק' או עד שמזהיב..


9

להוציא לצינון ל- 10 דק' לפחות ולטרוף.


10

למחרת עוד יותר טעימה אחרי לילה במקרר - אפשר לאכול קרה או חמה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים