לןגן

פשטידת קישואים וגזר מושלמת

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/03/2020 | 08:52
פשטידת קישואים וגזר מושלמת

תקציר המתכון: בתבנית מאפינס יוצאות בערך 15 יח'. כולן חוסלו במלואן בחמש דקות- אומר משהו, לא???

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מע'

  2. במחבת לטגן בשמן זית את הבצל עד הזהבה.

  3. להוסיף את הגזר והקישואים המגורדים, לערבב היטב, לסגור עם מכסה, להוריד את האש ולטגן כ- 5 דק'.

  4. להסיר מהאש ולתת להתקרר מעט.

  5. להעביר את התערובת לקערה, להוסיף את כל המרכיבים חוץ מפירורי הלחם.

  6. לערבב היטב ולמזוג את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת או לתבנית מאפינס משומנת כשני שליש מהגובה.

  7. לפזר למעלה פירורי לחם.

  8. לאפות כ- 40 דק' או עד שמזהיב.

  9. להוציא לצינון ל- 10 דק' לפחות ולטרוף

  10. למחרת עוד יותר טעימה אחרי לילה במקרר - אפשר לאכול קרה או חמה.