- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מרכיבים
-
-
-
-
1/2 כוס חלב או שמנת בישול - של נעם, טרה
-
-
כוס גבינות מגורדות אמנטל וקשקבל - של נעם, טרה
-
4-5 פרוסות מוצרלה - של נעם, טרה
-
-
-
1/3 כוס פירורי לחם - של מאסטר שף
אופן ההכנה
-
1
לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה.
-
2
להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות.
-
3
לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28 .
-
4
לשטח בתבנית את העיסה. .
-
5
להניח מעל את הגבינות הקשות.
-
6
להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה..
1
לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה.
2
להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות.
3
לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28 .
4
לשטח בתבנית את העיסה. .
5
להניח מעל את הגבינות הקשות.
6
להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים