אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,841
צפיות

פשטידת בצל וגבינות צהובות קשות

המתכון של
פשטידת בצל וגבינות צהובות קשות

מתכון של גילי ויזל מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מרכיבים
  • 4 בצלים בינוניים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס חלב או שמנת בישול - של נעם, טרה
  • 2 ביצים
  • כוס גבינות מגורדות אמנטל וקשקבל - של נעם, טרה
  • 4-5 פרוסות מוצרלה - של נעם, טרה
  • 1 וחצי כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/3 כוס פירורי לחם - של מאסטר שף
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה.


  • 2

    להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות.


  • 3

    לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28 .


  • 4

    לשטח בתבנית את העיסה. .


  • 5

    להניח מעל את הגבינות הקשות.


  • 6

    להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה..


1

לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה.


2

להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות.


3

לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28 .


4

לשטח בתבנית את העיסה. .


5

להניח מעל את הגבינות הקשות.


6

להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים