לןגן

פשטידת בצל וגבינות צהובות קשות

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 23/02/2020 | 16:19
פשטידת בצל וגבינות צהובות קשות

תקציר המתכון: מתכון של גילי ויזל מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה

  2. להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות

  3. לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28

  4. לשטח בתבנית את העיסה.

  5. להניח מעל את הגבינות הקשות

  6. להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה.