- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לעיסת הפשטידה
-
800 גר' ברוקולי (אפשר קפוא ואפשר טרי)
-
-
-
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
-
1 גביע 200 מ''ל שמנת חמוצה
-
-
3 כפות בולגרית מפוררת או קוביות
-
1 כוס חד פעמית לשתייה קרה של קמח תופח
-
מעט מלח, מעט פלפל, חצי כפית תבלין אגוז מוסקט
-
לרוטב
-
-
-
-
מעט פלפל, מעט מלח, מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
2
אם הברוקולי קפוא - להפשיר, לסנן ולחתוך גס.
-
3
אם הברוקולי טרי לחלוט במים רותחים 10 דק' ולסנן.
-
4
להניח את הברוקולי ומרכיבי הפשטידה בקערה ולערבב היטב..
-
5
לשמן תבנית, לצקת את התערובת ולאפות 50 דק' או עד שמזהיב..
-
6
בסיר להמיס את החמאה, להוסיף קמח,שמנת ותבלינים ולערבב עד הסמכה..
-
7
לצקת את הרוטב על הפשטידה החמה ולהמתין 5 דק' לפני ההגשה..
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2
אם הברוקולי קפוא - להפשיר, לסנן ולחתוך גס.
3
אם הברוקולי טרי לחלוט במים רותחים 10 דק' ולסנן.
4
להניח את הברוקולי ומרכיבי הפשטידה בקערה ולערבב היטב..
5
לשמן תבנית, לצקת את התערובת ולאפות 50 דק' או עד שמזהיב..
6
בסיר להמיס את החמאה, להוסיף קמח,שמנת ותבלינים ולערבב עד הסמכה..
7
לצקת את הרוטב על הפשטידה החמה ולהמתין 5 דק' לפני ההגשה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים