תקציר המתכון: טעימה בטירוף, ארוחת ערב מושלמת
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל- 180 מעלות
אם הברוקולי קפוא - להפשיר, לסנן ולחתוך גס
אם הברוקולי טרי לחלוט במים רותחים 10 דק' ולסנן
להניח את הברוקולי ומרכיבי הפשטידה בקערה ולערבב היטב.
לשמן תבנית, לצקת את התערובת ולאפות 50 דק' או עד שמזהיב.
בסיר להמיס את החמאה, להוסיף קמח,שמנת ותבלינים ולערבב עד הסמכה.
לצקת את הרוטב על הפשטידה החמה ולהמתין 5 דק' לפני ההגשה.