לןגן

פשטידת ברוקולי וגבינה

מאת: אורית לוי, פורסם: 16/10/2019 | 10:33
פשטידת ברוקולי וגבינה

תקציר המתכון: טעימה בטירוף, ארוחת ערב מושלמת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעיסת הפשטידה

לרוטב

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

  2. אם הברוקולי קפוא - להפשיר, לסנן ולחתוך גס

  3. אם הברוקולי טרי לחלוט במים רותחים 10 דק' ולסנן

  4. להניח את הברוקולי ומרכיבי הפשטידה בקערה ולערבב היטב.

  5. לשמן תבנית, לצקת את התערובת ולאפות 50 דק' או עד שמזהיב.

  6. בסיר להמיס את החמאה, להוסיף קמח,שמנת ותבלינים ולערבב עד הסמכה.

  7. לצקת את הרוטב על הפשטידה החמה ולהמתין 5 דק' לפני ההגשה.