- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
600 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים חתוך גס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
מטגנים עם שמן זית את הבצל ובטטה מוסיפים מרק בצל דבש ואגוז מוסקט וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב .
-
3
עד להתרככות הבטטה.
-
4
.
-
5
2) מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים עד שאין גושים של קמח ובסוף מוסיפים את שני סוגי הגבינות ושוב מערבבים היטב .
-
6
משמנים סיר טפלון בקוטר 20 ס"מ ושופכים את התערובת .
-
7
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
-
8
45 דק מקררים ,.
-
9
ומעבירים סכין סביב ומחלצים.
-
10
בהצלחה 🤞.
1
.
2
מטגנים עם שמן זית את הבצל ובטטה מוסיפים מרק בצל דבש ואגוז מוסקט וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב .
3
עד להתרככות הבטטה.
4
.
5
2) מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים עד שאין גושים של קמח ובסוף מוסיפים את שני סוגי הגבינות ושוב מערבבים היטב .
6
משמנים סיר טפלון בקוטר 20 ס"מ ושופכים את התערובת .
7
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
8
45 דק מקררים ,.
9
ומעבירים סכין סביב ומחלצים.
10
בהצלחה 🤞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים