אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,389
צפיות

פשטידה ברוקולי בטטה וגבינות

המתכון של
פשטידה ברוקולי בטטה וגבינות

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 600 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים חתוך גס
  • 1 בטטה לקוביות
  • 1 בצל קצוץ בינוני
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 1 כף דבש
  • 6 ביצים
  • 2 כפות קמח תפוח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 גבינת נפוליאון
  • 50 גרם גבינת פרמזן
  • 50 גרם גבינה צהובה
  • רבע כיפת אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    מטגנים עם שמן זית את הבצל ובטטה מוסיפים מרק בצל דבש ואגוז מוסקט וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב .


  • 3

    עד להתרככות הבטטה.


  • 4

    .


  • 5

    2) מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים עד שאין גושים של קמח ובסוף מוסיפים את שני סוגי הגבינות ושוב מערבבים היטב .


  • 6

    משמנים סיר טפלון בקוטר 20 ס"מ ושופכים את התערובת .


  • 7

    ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


  • 8

    45 דק מקררים ,.


  • 9

    ומעבירים סכין סביב ומחלצים.


  • 10

    בהצלחה 🤞.


1

.


2

מטגנים עם שמן זית את הבצל ובטטה מוסיפים מרק בצל דבש ואגוז מוסקט וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב .


3

עד להתרככות הבטטה.


4

.


5

2) מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים עד שאין גושים של קמח ובסוף מוסיפים את שני סוגי הגבינות ושוב מערבבים היטב .


6

משמנים סיר טפלון בקוטר 20 ס"מ ושופכים את התערובת .


7

ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


8

45 דק מקררים ,.


9

ומעבירים סכין סביב ומחלצים.


10

בהצלחה 🤞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים