לןגן

פשטידה ברוקולי בטטה וגבינות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/06/2019 | 08:57
פשטידה ברוקולי בטטה וגבינות

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים עם שמן זית את הבצל ובטטה מוסיפים מרק בצל דבש ואגוז מוסקט וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב

  2. עד להתרככות הבטטה

  3. 2) מוסיפים את הברוקולי ומערבבים היטב מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים עד שאין גושים של קמח ובסוף מוסיפים את שני סוגי הגבינות ושוב מערבבים היטב

  4. משמנים סיר טפלון בקוטר 20 ס"מ ושופכים את התערובת

  5. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  6. 45 דק מקררים ,

  7. ומעבירים סכין סביב ומחלצים

  8. בהצלחה 🤞