- קטגוריהפשטידות
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקשה
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קשה
מרכיבים
-
1 חבילה אטריות ביצים לא דקות ולא עבות - 400 גרם
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר עם מעט מלח את האטריות
3/4 זמן ממה שרשום על האריזה.
-
2
לשפוך שמן במחבת ולהוסיף לזה רבע כוס סוכר.
-
3
לבשל על אש נמוכה את הסוכר והשמן במחבת עד לקבלת כרמל בצבע חום כהה. להיזהר שלא ישרף!.
-
4
כשהכרמל מוכן לסנן את המים מסיר האטריות.
-
5
להוסיף לקערת האטריות - את שאר הסוכר, השמן והתבלינים..
-
6
להוסיף ביצים אחת אחרי השניה ולערבב טוב טוב בין ביצה לביצה.
-
7
להוסיף לקערת האטריות את הכרמל. להזהר שלא ישפריץ. לערבב שוב ולא משנה אם יש גושים.
-
8
להעביר לסיר ולאפות בחום נמוך לפחות שעה וחצי.
-
9
להעביר לפלטה לכל השבת. בתאבון.
1
לבשל בסיר עם מעט מלח את האטריות
3/4 זמן ממה שרשום על האריזה.
2
לשפוך שמן במחבת ולהוסיף לזה רבע כוס סוכר.
3
לבשל על אש נמוכה את הסוכר והשמן במחבת עד לקבלת כרמל בצבע חום כהה. להיזהר שלא ישרף!.
4
כשהכרמל מוכן לסנן את המים מסיר האטריות.
5
להוסיף לקערת האטריות - את שאר הסוכר, השמן והתבלינים..
6
להוסיף ביצים אחת אחרי השניה ולערבב טוב טוב בין ביצה לביצה.
7
להוסיף לקערת האטריות את הכרמל. להזהר שלא ישפריץ. לערבב שוב ולא משנה אם יש גושים.
8
להעביר לסיר ולאפות בחום נמוך לפחות שעה וחצי.
9
להעביר לפלטה לכל השבת. בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים