אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,942
צפיות

פשטידת בטטה אפונה תפו"א בצל וערמונים

המתכון של
פשטידת בטטה אפונה תפו"א בצל וערמונים

טעים וקל להכנה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • פשטידת בטטה אפונה תפו"א בצל וערמונים
  • מצרכים הדרושים
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות 170 גרם
  • כוס אפונה קטנה שימורים 150 גרם
  • 1 בצל בינוני
  • 80 גרם
  • 2 תפו"א מבושלות חתוכות לקוביות קטנות
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • ביצה קשה חתוך לחתיכות
  • חבילת ערמונים חתוך לחתיכות 100 גרם
  • 4 ביצים
  • רבע כפית איגוז מוסקט
  • 2 כפות קמח תפוח לפסח
אופן ההכנה
  • 1

    1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבטטה ערמונים.


  • 2

    אבקת בצל אגוז מוסקט וסילאן .


  • 3

    וממשיכים עד להתרככות מוחלטת של הבטטה מקררים אפשר להכניס למקרר ל10 דקות לקצר את הזמן .


  • 4

    2)בקערה נפרדת שופכים את האפונה תפו"א ביצה קשה וביצים וקמח כשר לפסח מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת של הבטטה ערמונים ובצל ושוב מערבבים היטב .


  • 5

    3) שופכים לסיר ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות בקוטר 16 ס"מ .


  • 6

    ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות 🕛.


1

1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבטטה ערמונים.


2

אבקת בצל אגוז מוסקט וסילאן .


3

וממשיכים עד להתרככות מוחלטת של הבטטה מקררים אפשר להכניס למקרר ל10 דקות לקצר את הזמן .


4

2)בקערה נפרדת שופכים את האפונה תפו"א ביצה קשה וביצים וקמח כשר לפסח מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת של הבטטה ערמונים ובצל ושוב מערבבים היטב .


5

3) שופכים לסיר ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות בקוטר 16 ס"מ .


6

ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות 🕛.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים