לןגן

פשטידת בטטה אפונה תפו"א בצל וערמונים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/04/2019 | 07:13
פשטידת בטטה אפונה תפו"א בצל וערמונים

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הבטטה ערמונים

  2. אבקת בצל אגוז מוסקט וסילאן

  3. וממשיכים עד להתרככות מוחלטת של הבטטה מקררים אפשר להכניס למקרר ל10 דקות לקצר את הזמן

  4. 2)בקערה נפרדת שופכים את האפונה תפו"א ביצה קשה וביצים וקמח כשר לפסח מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת של הבטטה ערמונים ובצל ושוב מערבבים היטב

  5. 3) שופכים לסיר ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות בקוטר 16 ס"מ

  6. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30 דקות 🕛