אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

23,342
צפיות

פשטידת ברוקולי עם פטריות וגבינות

המתכון של
פשטידת ברוקולי עם פטריות וגבינות

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מגש ברוקולי טרי
  • סלסילה פטריות טריות
  • 3 ביצים
  • כוס שמנת לבישול (חד פעמי שתייה קרה)
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 100 גר' גבינה בולגרית או צפתית
  • 100 גר' מוצרלה או צהובה
  • מלח ,פלפל, כפית אבקת מרק פטריות ללא מונוסדיום
  • תרסיס שמן
  • תבנית פיירקס
אופן ההכנה
  • 1

    לפרק את הברוקולי לפרחים.


  • 2

    לחלוט במים רותחים 10 דקות ולסנן.


  • 3

    לטגן עם 2 כפות שמן זית .


  • 4

    שני שיני שום קצוץ.


  • 5

    להוסיף פטריות טריות חתוכות ל-4.


  • 6

    לטגן דקה ולהוסיף את פרחי הברוקולי להמשיך לטגן עוד שתי דקות תוך ערבוב עדין.


  • 7

    להוריד מהגז.


  • 8

    בקערה לטרוף 3 ביצים .


  • 9

    להוסיף כוס שמנת לבישול.


  • 10

    גבינה בולגרית מגוררת.


  • 11

    גבינה מוצרלה מגוררת.


  • 12

    לערבב ולהוסיף למחבת.


  • 13

    לרסס שמן בתבנית .


  • 14

    לצקת את התערובת .


  • 15

    ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 30-40 דקות..


1

לפרק את הברוקולי לפרחים.


2

לחלוט במים רותחים 10 דקות ולסנן.


3

לטגן עם 2 כפות שמן זית .


4

שני שיני שום קצוץ.


5

להוסיף פטריות טריות חתוכות ל-4.


6

לטגן דקה ולהוסיף את פרחי הברוקולי להמשיך לטגן עוד שתי דקות תוך ערבוב עדין.


7

להוריד מהגז.


8

בקערה לטרוף 3 ביצים .


9

להוסיף כוס שמנת לבישול.


10

גבינה בולגרית מגוררת.


11

גבינה מוצרלה מגוררת.


12

לערבב ולהוסיף למחבת.


13

לרסס שמן בתבנית .


14

לצקת את התערובת .


15

ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 30-40 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים