לןגן

פשטידת ברוקולי עם פטריות וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/01/2019 | 10:08
פשטידת ברוקולי עם פטריות וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הברוקולי לפרחים

  2. לחלוט במים רותחים 10 דקות ולסנן

  3. לטגן עם 2 כפות שמן זית

  4. שני שיני שום קצוץ

  5. להוסיף פטריות טריות חתוכות ל-4

  6. לטגן דקה ולהוסיף את פרחי הברוקולי להמשיך לטגן עוד שתי דקות תוך ערבוב עדין

  7. להוריד מהגז

  8. בקערה לטרוף 3 ביצים

  9. להוסיף כוס שמנת לבישול

  10. גבינה בולגרית מגוררת

  11. גבינה מוצרלה מגוררת

  12. לערבב ולהוסיף למחבת

  13. לרסס שמן בתבנית

  14. לצקת את התערובת

  15. ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 30-40 דקות.